BATMAN / MERKEZ - Şehit Öğretmenler Ortaokulu

Kulüpler Yarışı

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Serdar HARMAN danışmanlığında Öğrencimiz Mustafa CASIM tarafından hazırlanan 'Göçmen Öğrencilerin Gözüyle Suriye ve Türk Atasözü ve Deyimlerdeki Ortak Değerler' isimli projemiz Van Bölge Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz ve Öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında okulumuzda Türkçe Öğretmenlerimizin koordinesinde Slogan Yarışması düzenlenmiştir. Yarışma

1. Nuda TANYOL

2. Gülbanu KARADAĞ

3. Sümeyye ASLAN şeklinde sonuçlanmıştır. Türkçe Öğretmenlerimizi , Dereceye giren öğrencilerimizi ve yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Tarık SAL okulumuza davet edilerek bilgilendirme semineri vermiştir.

May

Okulumuzun atletizm takımı ilimizi temsil etmek üzere Bölge Finaline katılmak için Mardin'e gitti. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Dart turnuvası Sıralama Serisinde yarışan öğrencilerimizden  Ayşenur GÖZCÜ  il 1.si , Beyza ÇİÇEK il 2.si oldu. Öğrencilerimizi ve bu başarıda katkıları olan Beden Eğitimi Öğretmenleri Tuba ŞAHİN ve Mehmet BULUT öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

TIMSS projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı  Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali işler Daire Başkanı Sayın Yunus DEREKAYA okulumuzu ziyaret ettiler. TIMSS projesinde görevli öğretmenlerle toplantı yaptıktan sonra katılımcı öğrencilerle görüştüler. Kendilerine okulumuza yaptığı ziyaret sebebiyle teşekkür ederiz.

ATLETİZMDE BİRİNCİLİK

Nis

Okulumuzun öğrencileri Trafik Parkı'nı ziyaret etti.

Nis

Okulumuz öğrencileri Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren KiTAP OKUMA NOKTASI 'nı ziyaret ederek çeşitli faaliyetlere katıldı.

Kas

Şehit Öğretmenler Ortaokulu olarak 24 öğrencimiz ile Batman Üniversitesi Merkez Kampüsünde bulunan İcathane Laboratuvarını ziyaret ettik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Bu kapsamda öğretmen ve öğrencilerimiz bir kutlama töreni organize ederek günün anlam ve önemine uygun çeşitli şiir ve yazılar okudu.Öte yandan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sayın Şehmus ÖZCAN ve Okulumuzun Kurucu Müdürü Sayın Hüseyin AKSOY okulumuzu ziyaret ederek günümüzü kutladılar. Yine okulumuzca tertip edilen akşam yemeği münasebetiyle öğretmenlerimiz bir araya gelerek birlikte akşam yemeği yediler. Şehit Öğretmenler Ortaokulu olarak tüm bu etkinliklere katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür eder , tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız.

Kas

Okulumuz Öğrencileri 2022-2023 Yılı Batman İli Bocce Küçükler Kız Kategorisinde takım olarak il 1.liğini elde etmiştir. Müsabakada okulumuzu temsil edip başarı gösteren öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Yenilenen okul logomuz için 5.6.7.ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik öğrenciler arası ödüllü çevirim içi slogan yarışması başladı.