BATMAN / MERKEZ - Şehit Öğretmenler Ortaokulu

Şehit Öğretmenler Ortaokulu

19 Mayıs Mahallesi 923 Sok. No 8 MERKEZ/BATMAN
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık; araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı; İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu; yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.00 - 14.30
Kaloriferli
Metro Ethernet
Ulaşım
ULAŞIM ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE SIKINTISIZ SAĞLANMAKTADIR.WORLDMAR ÖNÜNDEN GEÇEN MİNİBÜSLERLE (MOR BAŞLIKLI) HER 15 DAKİKADA OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
19 MAYIS MAHALLESİ 923 SOKAK NO: 8 MERKEZ/BATMAN
OKULUMUZ YERLEŞKESİ BATMAN İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
BADMİNTON, FUTBOL, FUTSAL, DART, GÜREŞ, MASA TENİSİ, KORT TENİSİ, ATLETİZM, VOLEYBOL, KICKBOKS, BOCCE
TÜBİTAK 4006
TÜBİTAK 4006, BU BENİM ESERİM, EĞİTİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ